Selasa, 06 Juli 2010

PAGUYUBAN




9 komentar:

  1. atur pambagyo kagem sedoyo sederek budi jowo..

    BalasHapus
  2. wohing kulowargo budi jowo mugi tansah lumampah ndadosaken kamulyaning jagat,..salam kagem eyang sarengat soho sadoyo kadhang budi jowo.

    BalasHapus
  3. klonuwun mas eko .......lha mbok foto aku di gatos seng rodok kewes sitek...??????? gen rak ngisin-ngisini ???????????sok tak kirim nang hpne mas eko..............

    BalasHapus
  4. sugeng rawuh sedoyo mawon

    BalasHapus
  5. Mugi-mugi paguyupan meniko saget langgeng ngatos anak keturunan kita mangkeh

    BalasHapus
  6. ngaturaken sugeng rahayu sami pinanggihan dumatheng para sederek ingkang lelampah budi pakerti jawi..... kulo sakaluargo ndherek nunut kamulyan gesang dumatheng gusti ingkang maha sadayanipun sasarengan para kadhang
    nuwun-nuwun-nuwun......................

    BalasHapus
  7. salam tepang, saking rencangipun mas surya, Malang. Mugi mas Eko soho kulawarga lan Mbah Dhe Sarengat tansah kaparingan rahayu wilujeng, nuwun ......

    BalasHapus
  8. matur nmwun mas surya malang

    BalasHapus